Діти
З парасолями повними куль
Вони відкривають їх над тобою
Неочикувано
В найбільш невідповідній момент
Коли вдома чекають
Пусті обійми
І стіл стоїть
Накритий на трьох
Коли крізь сон
Хтось тихенько хлипає за тобою
І ти вже втомлений
Від цієї погоди
На мить заплющуєш очі
Ніби під бабусиною ковдрою
В дитинстві
А діти відкривають свої парасолі
Прицілюючись прямо в серце
І піднімають їх у небо
Разом із тобою
Та з багатьма іньшими
І тоді з них
Стікає поволі
Червони дощ
Непрожитого життя
Більше 250 тис. дітей по цілому світі
бере участь у збройних акціях!
Присвячується всім тим, хто загинув
від руки дітей з парасолями.