Це
Просто...
Бути Сильною
Незалежною,
Амазонно-безмежною,
Стабільною та протилежною,
щоб не згубити себе
і побачити Ціль -
повернутись назад
до початку Коріннь.
Велечінь
неосяжна!
Падає тінь
від свічки,
Скапує віск
Часом.
Щось передчасне...
А Щось - Вічне,
Як життя свічки...
Полум"я не задути!
Це ж так просто -
Вільною
і Собою
БУТИ