Ніколи не пізно почати з початку,
Згоїти всі рани, минулим прожиті,
На всьому покласти одну жирну крапку,
З нового рядка у майбутнє вступити.
Ніколи не треба вмиватись сльозою,
Що знов щось не так, як тобі захотілось.
Знай - так має бути - така твоя доля,
Проси, щоб на гірше усе не змінилось.
Ніколи не думай про те, що настане,
А, всупереч всьому, живи сьогоденням,
І швидко залічуться всі твої рани,
Коли забуватимеш сльози буденні.
Зітри свою пам'ять, щоб біль не згадати,
Відкрий в своїй долі для себе загадку,
Подумай, чи варто минулим страждати,
Коли ще не пізно почати з початку.
//4.02.07//
Зітри свою пам'ять, щоб біль не згадати,
Відкрий в своїй долі для себе загадку,
Подумай, чи варто минулим страждати,
Коли ще не пізно почати з початку.----гарно сказала
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00