́Пообіцяй,будь вірним другом,
Разом світанки зусрічать,
Але не стань тепер недугом,
Тебе не хочу забувать.
Лише повір, мені так сумно,
І так самотньо на душі,
Я в снах своїх безумно,
Звільнила мрії золоті.
Ти в сні сказав:"Послухай серце,
Й живи як мріється йому,
Бо в цьому світі раз живеться,
Кохай,радіючи життю!"