За роками роки,десь за обрій відносять світанки,
День за днем пролітає,так швидко проходить життя,
А Ви все біжите, рвете ваші життя на уламки,
Ви шукаєте щастя.....а й справді...ну де ж воно?де?
А воно зовсім поряд...
Воно в ніжному шелесті листя,
воно в музиці вітру,що по світу кохання несе,
воно в посмішці мами і у сильних долонях у татка,
у дитячих очах,що іскряться любов"ю й теплом....
воно,в серці у кожного...і шукати його не варто,
воно знайде і вас....лиш наповніть душі добром!