Ангели плачуть
Навіть ті
Що залишив після себе на снігу
Я трішки краща
Так ж хотів
Сліз пережила не одну відлигу
Твої ромашки
Кохають
Завжди... Необхідна кількість пелюсток
Ніжні троянди
Не вянуть
Проколюють невинно аж до кісток
Ангели плачуть
І ножі
Зрізають з небесами привязанність
Я трішки краща
Й тиражів
Вже тисяча про твою філігранність