Розірваний спокій, валяються гудзики
Сто причин сьогодні лишитись
Розкидаєш чужі навколо займенники
Ним завжди бажала напитись
***
Скільки цифр показує циферблат
Байдуже хто й де тебе чекає
Совість мовчить. Бажання - адвокат
Надто рано сьогодні смеркає