Комуністи - кляті чорти.
Погубили народ невинний.
Забирали від селян землі.
Загнали їх в колгоспи дряні.
Здівались над людьми, як над рабами
Сталін ще той негідник.
Кат народа.
Розстрілював всіх підряд,
Хто йому не полюбився.
Всіх хто казав правду.
Поетів і журналістів.
Художників і священників.