О, скільки радостей на світі!
А в мене радість лиш одна -
Любов'ю донечки зігріта,
Що принесла́ мені весна.
Це почуття таке гаряче,
Коли в утробі хтось живе,
А при народженні заплаче
І зачіпає за живе.
Я пригадаю перший стукіт -
В мені жило чиєсь життя,
Сьогодні вже беру на руки
Своє малесеньке дитя.
Твій кожен жест мене дивує,
Все гарячіють почуття,
Бо кожен день мені даруєш
Новіші признаки життя.
І я очікую нестерпно,
Коли проріжеться зубок,
І слово "мама" скажеш першим,
А потім зробиш перший крок.
І пройде час так непомітно -
Букварик в руки ти візьмеш,
А прочитавши оцей віршик,
І свій вже згодом вірш складеш.
За те найбільше вдячна Богу,
Що Він приніс мені тебе.
Я ж дам в життя тобі дорогу,
Бо в тобі кров моя тече.
За тебе, донечко рідненька,
Я дуже вдячна небесам,
Тебе обійму я міцненько
І вже нікому не віддам.
//13.03.11//
Хоч у мене синок, та без вагань в Обране. Ти надзвичайно передала усе те, що відчуває кожна мама. Наші дітки - це дійсно найбільша радість у нашому житті. Хай ростуть здорові і щасливі нам на радість.
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00