Ти часто чула від мене слова кохання,слова ніжності та ласки,але з кожним днем ці слова звучать з більшою силою – оскільки любов до тебе збільшується з кожним днем. Я вдячний Всевишньому за те, що він нас поєднав. Поєднав наші серця, які, надіюсь,битимуться в унісон. Дякую тобі за те незабутнє - перше побачення,за поцілунок – який залишив на моїх вустах надію,надію на майбутнє. В той осінній день, ти запалила вогник в моєму серці. Я полюбив тебе так сильно, як ніколи, нікого не любив. Ти цілком і повністю заполонила собою мою душу. Я вдячний тобі за те, що ти є на цьому білому світі, якби не ти – моє життя було б пустим і тьмяним. Ти як сяйво сонця яке появилось в туманному житті. Я люблю тебе – це почуття ніколи незгасне, на нас чекає цікаве сповнене несподіванками життя. Я докладу зусиль щоб наше майбутнє було неземним, щасливим, теплим та ясним …