Чи закінчуються коли-небудь колії?
Можливо вони замкнуті у колі
Шлях зведений до вічності
Презентує надію байдуже залізо
Навіть песимісти вірять у нього
Бачать як стелиться дорога додому
Можна побачити українське поле
Як об'єднуються небо і гори
Ніколи не будемо у заторі
Ми рівні між собою
Зупинка за зупинкою
Місто за містом
Уявляєш, ми відкривачі світу
Життя, дивовижних кольорів
Емоцій які тривають до кінця років
Ти відчуваєш? Ти віриш мені?