І знову ніч вітається зі мною,
Дарує ніжний, тихий сон.
Закінчу день молитвою святою
Я перед ликами святих ікон.
Подякую за день, що вже прожитий,
Подякую за час, що вже пройшов.
Подякую, чи день сльозами вмитий,
Чи з усмішкою він пройшов.
Я попрошу для всіх здоров’я,
Для всіх, кого зустріла я,
Кого вже знаю довгі роки,
Для всіх, хто є моя сім’я.
Я попрошу у Них прощення
Для тих, хто загубив свій шлях.
Хай подарують їм прозріння,
Щоб не жили вони в гріхах.
Я помолюсь за найрідніших,
Хто дарував мені життя,
Для них прошу днів щасливіших
І світлого їм майбуття.
Свята молитва,чудотворна сило!
Почуй, прийми мої слова,
Здійсни все те, що я просила,
Бо віра в тебе у мені жива!