З КОГО ВИБИРАТИ - І ДЕ ШУКАТИ
Кум, депутати знов бунтують
У раді сесій не ведуть,
Засідання всі бойкотують
Друг друга у трибуни б’ють.
Народ їх з кращих вибирають
Щоб добре сіяли зерно,
Як тільки в Раду попадають!
І знову те саме лай но.
Скажи мені ти куме - брате,
Чому усі вони крадуть?
В державі кращих де шукати?
Тих, що до щастя поведуть.
Найкращі кадри в депутати
"Розумні" хлопці із дур дому:
Нетреба їм квартир, зарплати,
Банків, Мерсів, та хороми.
Грошей ніхто не получає,
(Як депутатський корпус весь)
Додому й в Раду доставляє
Автобус, чартерний їх рейс.
Всі між собою подеруться,
На спікера можуть напасти,
Хай кнопки тиснуть і плюються,
А розуму не хвате вкрасти.
Як пояснить народу всьому
Всі переваги доказати,
Що кращій депутат з дур дому!!!
Їх треба в Раду обирати!
́́́́Ш.В.С.20.03.2013р.