хочу мати крила.
щоб літати.
щоб не знати кордонів.
щоб побачити весь світ.
посидіти на верхівці Ейфелової вежі.
помилуватись краєвидами Парижа
подивитись з неба на Великий Каньйон.
пройтись по Великій стіні.
облетіти всі країни
побачити всі чуда світу.