Не сумуйте за мною, мене вже нема,
Не лежу в домовині у саванні я,
Це не я, це лиш тіло моє з давна,
А я повернуся у променях дня.
Повернуся листочком зеленої гілки,
Повернуся звуком сумної сопілки,
Повернуся в яскравих променях дня,
Не сумуйте за мною, мене вже нема.
Повернуся пташиной з зеленого гаю,
Не плачте за мною, прошу благаю.
Я день у день біля вас буду жити,
Витріть сльози не треба тужити.
Я з небес за вами буду наглядати,
І сни ваші охороняти
Мій час прийшов пора вже у дорогу,
Й закінчення вже мого монологу.
Пам’ятайте мене з посмішкою на устах,
І ось я вже білий у небі птах.
Присвячений моїй бабусі...