О, Боже мій, я вдячна за життя,
За те, що маю рідних маму й тата,
За те, що в цьому світі не одна.
Ще є таких як я бачу багато.
О, Боже мій, я дякую за день.
За кожний у житті мій новий ранок,
За те, що бачу усмішки людей,
За те, що бачу у красі світанок.
О, Боже мій, я дякую за час,
Для мене це найкращий з подарунків,
Його ніхто не цінить з нас,
Не цінить цінності твоїх дарунків.
О, Боже мій, я дякую за спів,
Який могла б ніколи не почути.
За спів відважних безлічі птахів,
Яких могло б ніколи і не бути.
О, Боже мій, я дякую за світ,
Який поганий зараз він не є.
Адже не винний ти у сотнях бід,
Просто у світі вже не ціниться своє.