Я не живу без тебе, я існую...
Тебе мені не вистарчає і бракує...
І наче день за днем із серцем я воюю,
Та лиш шкода - тебе це не хвилює...
Я не живу без тебе, я існую...
Без тебе все повітря не таке...
Так хочеться сказати як люблю я,
Життя без тебе зовсім не просте...
Я не живу без тебе, я існую...
Можливо забагато прошу я,
Та наче голос твій весь час я чую,
Який постійно каже:" ти моя.."
Я не живу без тебе, я існую...
Сидиш завжди ти у думках моїх...
Я ж тільки поряд бути хочу,
І бачити себе в очах твоїх..