Втрачаю все:
Життя без прав,
Небо без хмар,
Щастя без слів,
Роки без днів.
Їх віднесе
У сонця вись,
Обійнялись
Там час і дух.
Розбились в пух…
І розлетілись
По лісу й полю,
В темінь й волю,
У ніч й у страх –
Вродився птах.
І полюбились
Добро і злість,
Зрада й вірність,
Світло й пітьма.
Трепет пройма
Від тої сили…