|
Ласкаво просимо відвідати пекло,
Де все навкруги просто померкло,
Екскурсія грошей взагалі не вартує,
Не забутні віддчуття вона гарантує.
Не тягніться панове до своїх гаманців,
Отримайте при вході ще й трохи гостинців.
Всі зібралися? До каси підходьте по одному,
Поставте лиш свій підпис на папірці оцьому,
Ні, ні його вам не треба читати,
І не потрібно про його зміст питати...
Окей, всі зібралися, скільки є вас?
Підходьте і ви жіночко, так про запас...
Всі заходимо до цього чарівного бусу,
Не корчіть будь ласка таку гримасу,
Транспорт старий, ще з 20 століття,
Жіночко, ніяке це не жахіття.
Так, всі посідали по своїх місцях!
Розміщуйтесь зручно на ваших стільцях.
Зараз в автобусу двері зачиняємо,
І між собою, панове, не розмовляємо.
Нарешті рушаємо, екскурсія розпочата,
Шановний, не діставайте фотоапарата,
Часу на фото в вас буде багато,
Не дивіться на мене так винувато.
Панове і панянки ми в пекло прямуємо,
Де і цікавість вашу вгамуємо.
Ой, щось автобус наш зупинився,
Вибачайте, маршрут трішки змінився.
В транспорту колесо спустило,
Ой, як же нам не пощастило!
Шановні всі до виходу готуємся,
Поки змінимо шину красою милуємся,
Можете трохи собі погуляти,
Доки автобус будем ремонтувати.
Шофере, всі вийшли? Двері зачиняй,
І швиденько тихо з місця рушай,
Вони не повинні здогадатися,
Що їм звідси ніколи не вибратися.
Яка це партія вже порахунку?
Не знають вони , що їм не має рятунку.
Поїхали нову екскурсію набирати,
Як я не люблю понад нормово працювати!
30.03.13. 02:18
́́
ID:
413914
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 30.03.2013 02:26:18
© дата внесення змiн: 30.03.2013 02:28:54
автор: Renka
Вкажіть причину вашої скарги
|