П Р О Р О Ч І . . . П О Д І Ї ! ! ! . . . ( ( або хитрі пропозиції ) )
Сніг іде густий, лапатий,..
Хоч вже квітень - просто "жуть".
І Азаров "злой с лопатой"
Розчищає світлий путь...
"Брат" нас з півночі вітає -
Чистить сніжні "закрома"...
Каже - " Газу вже немає,
То наш "пук" беріть дарма"...
Йдіть до нас в сім'ю "таможню".
Буде добре, як в раю... -
Струнко, смірно, переможно,.. -
Як "гарант" "слова" даю...
Буде газ у вас безплатний -
Бацько сіє вже горох...
Погуляємо ми знатно -
Всі,.. а може... тільки вдвох.
Як не хочете ви в митний,
То вас снігом занесе...
То ж рятуйтесь, всі, хто хитрий,
Бо вже "чукча"* на вас йде..."
* - "чукча" - врозуміні - "пурга", заметіль...