В прийдешній світ приходять ті,
що можуть трішки щось змінити.
Та ні, вони не є святі,
та добре навчені любити.
Проте чомусь у всіх у нас,
думки блукають десь далеко.
Живем в важкий, в проблемний час,
душою чистим залишитися нелегко.
Зневіра, злість та грубість
охоплюють людські серця.
Чому ж не можем викинуть цю дурість,
й очиститись душою у Небесного Творця.
Без злих думок, без заздрощів та люті,
коли любов у серці, а в душі тепло.
Так легше жити, й будні вже не будні.
І трішки змінювати світ своїм добром.