Протягом століть людей турбують безліч питань. Одне з цих питань звучить так-Чи існує життя після смерті? На це питання мабуть немає, тай не може бути однозначної відповіді, бо знати це не в людських силах і можливостях. Тому люди можуть лише жити припущенням щодо цього. І є безліч припущень щодо відповіді на це питання. На мою думку, життя після смерті існує.
Протягом усього свого життя ми самі створюємо собі маски…
Інколи це маска байдужості, іноді доброти, а іноді злості. І саме від того яку маску ми собі створимо буде залежати куди наша душа попаде після смерті.
В рай чи пекло…
Якщо ми будемо гідно жити на землі то ми неодмінно попадемо в рай. Але як це гідно? Адже кожен сприймає по своєму це поняття.
На мою думку гідно – це жити за заповідями Божими, любити і шанувати своїх ближніх, уникати гріха. Більшість сучасної молоді думає що вживати алкоголь, наркотики, курити цигарки, відвідувати нічні клуби - це і є гідно. Але мені дуже прикро що вони так глибоко помиляються. Гідно - це не алкоголь і наркотики, гідно це не клуби що пищать дівками легкої поведінки.
Гідно це намагатися щоб серце матусі билося як найдовше, це гарна поведінка і гарні манери в соціумі. Гідно – це допомагати тим хто слабший за тебе.
Гідно – це бачити в очах батьків гордість за свою дитину…
Люди перестали відрізняти справді гідні речі від тих що не варті нічого.
А якщо ж ми будемо жити не гідно то, як би це гірко не звучало ми попадемо в пекло… Світ зараз розпущений, все більше матеріального і все менше морального. Люди не цінують те що мають. Вони хочуть здаватись багатшими, стають пафосними і зовсім не щирими. Сильніший принижує слабшого, багатший принижує біднішого, красивий – менш красивішого. Але всі ми рівні перед Богом. І після смерті всі ми будемо на рівні перед Божим судом і всіх хто жив не гідно, душа буде мучитись в пеклі, а тих хто жив гідно, тих хто не втрачав своєї гідності навіть тоді коли над ним знущались і принижували, душа буде розквітати в раю. Адже завжди і всюди діє правило бумерангу і щоб ми там не робили все до нас повернеться, зробили добре, добро і вернеться, зробили протилежне, відповідно протилежне й вернеться.
Цінуйте те що в вас є зараз, не звертайте уваги на те що говорять про вас інші, не підкупляйтесь на спокуси диявола, будьте гідні свого життя на землі і тоді ви досягнете гідного життя на небі. Живіть за правилами Божими, робіть добро і все до вас вернеться…
жаль,звичайно,що у наш час істинні цінності підмінені фальшивими ,та приємно дуже ,що багато-хто з молоді (от як ти ,Іриночко) НАД ЦИМ ЗАДУМУЄТЬСЯ . чудово написано :глибоко ,повчально !
Іринка Свердан відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00