Дозволь мені з твоїх долонь
Напитися джерельної води.
Нехай зігріє твій вогонь
Мене у люті холоди.
Дозволь мені з тобою разом
У літній теплий довгий вечір
Насолодитись тихим джазом,
Накинувши любов на плечі.
Дозволь у ніжність, наче в ковдру,
Тебе дбайливо загорнути,
І слухати тебе подовгу,
Від голосу твого заснути.
Дозволь мені на одну зірку
Дивитись разом із тобою,
Черговий раз у підвечірку
Ділитись радістю й журбою.
Дозволь мені косу твою
Розплести лагідно й повільно,
Бути лиш твОїм тут, в гаю.
Дивитись в очі так замрійно.
Дозволь - не так багато треба.
Просто будь поруч і кохай.
І дай мені шматочок неба,
Й зі мною поруч політай.