Рок... Три букви і безліч емоцій, асоціацій спогадів.
Музика - крила за плечима, друге дихання, інша мова
Голос твій - у прострації фіолетово-чорні відносить
Де дощі тільки в небі ідуть, і завжди такі кольорові
Рюкзаки за спиною, переповнені мріями тихими
Нам кросівки не жмуть, та й далека дорога буде лиш в радість
Я виймаю блокнот свій, і наповнюю новими римами
Подаруй, прошу, їм мелодій політ... В самий вирій фантазій
Рок - примушує жити і малює нові ілюстрації
По долонях вогнем пробіжить, по пальцях ніжно торканнями
Струни рвуться, звичайно, тоді, коли їм приходить час - рватись
Подаруй мені світ такий, де обійми лише до нестями