Блондинка наша яснозора –
Вітаємо!!! – красуня Лора!
Хоч в день цей і тонув "Тітанік"
Живеш ти запросто – "без панік"
І весь заряд свій позитиву
Даруєш всім як воблу к пиву!
Ти нам - ясніше метеора,
Така ж швидка, напівпрозора,
Любов Твоя легка й простора,
Любого Ти тореадора здолаєш…
За часа півтора!
Зповна завжди твоя комора,
І гумор… це завжди умора.
Город рясний – на пів – гектора,
На нім ти краще за трактора!
Тому словами от Нестора
Та зображаючи актора,
Місцями – з мудрістю пастора
Поздоровляю тебе, Лора!!!
(не ображайся на Автора…)