Крилатий кінь-Пегас
У душі моій оселився.
Вічний морок погас,
Новий світ народився.
Час повільно біжить
Серце трепетно болить
Такий був я колись,
Зараз цвіте дух, дивись !
Чарівне Диво-муза поета
дарує ясне світло комета.
Життя стало кращим
і не дме в очі сірий дим.
Прокинулось все від сну
зустрічаю теплу весну.
Йду по терновому шляху життя
з вічним символом творчого буття.
Буду тведо віру поета тримати
і прапору слави не опускати.
За ради всього сущого вийду в бій
боронити право на обовязок свій,
робити добро та миру служити,
вічне, мудре мистецтво творити.