Ти людина
Можливо що він (чоловік)
Або й вона (жінка)
Сьогодні зараз в цю мить
Дивишся мимохідь
На ці рядки
Слухаєш їх голосу
Шукаєш в них змісту
Або навіть
І не замислюєшся
Лише пробігаєш очима
Згори вниз
Послухай
Якщо в тебе залишиться
Одна мить
Одне слово
Один вірш
Котрий можеш віддати
Іншому або іншій
Дати йому або їй
На власність
Як заповіт
Мов блиск очей
Що ніколи не згасне
Що напишеш у ньому?
Людино
Брате мій чи сестро
Хочу дотягнутись до тебе
До твого дому
Через цю пустку дивну
Одним віршем
Однією думкою гострою
Як нашого болю лезо
Нашого життя віч-на-віч
Із собою
З відчаєм
І ось вже майже бачу
Риси твого обличчя
Вже майже простягаю
Тобі руку
Та ти зненацька зникаєш
За цими рядками
За заслоною стін і вулиць
Знаєш друже
Дякую що ти десь там є
До зустрічі
Скоріш одужуй!