Моя окрилена душа
Летить у вись!
Летить до неба!
Тобі скажу я : "Посміхнись",
Бо щастя більшого не треба
Як чути з вуст твоїх слова,
Що з серця проганяють смуток.
Вона жива...Любов жива!
Я сонця чую поцілунок!
І неповторний запах літа
Ловлю між хмарами.
Лечу!
А на Землі цвітуть, мов квіти -
Людські серця.
Тобі кричу: "Залиш позаду всі турботи
І всі буденні сірі дні!"
Почуй свій поклик : "Хто ти? Хто ти?!"
Іди до здійснення мети!
цінуй життя, люби безтямно
похмурі й сонячні часи,
Бо ти прекрасна й неповторна
Людина на усій Землі!