Мамо, голубка кохана
горлівка щира,ніжна,
сильна та нездоланна
духом лелека славна.
Всі труднощі вона здолала
великий шлях пройшла
та від знемоги не упала
а лише гордо воювала.
Не просто так а за святе
а за щастя діток своїх ясне.
Вона в чадо душу вложила
та нічого за це не просила
Тільки прагнення мое одне
щоб життя світле мало дитя
рідне та й майбутне ясне,
не спалило багатсва життя
А скарб-це память про рідних
у памяті нашій вічно живих.
Мама завжди навчить
як правиль, чесно жить
і по совісті вірно чинить.
Вона наша опора в дитинстві,
а ми її берег в старості днів.
Не покидайте ви матусю рідну
а даруйте їй щасливу, радісну днину!
Пам'ятайте матінку кожну годину!