Я зрозуміла для себе не щодавно одну річ,
Не потрібно оминати жодних протирічь
Багато деталей ще досі не розумію…
Та по іншому жити не хочу і не вмію.
Не розумієте мене? Повірте, це ваша біда,
Що повинні були знати, я вам розповіла,
А те, чим Ви слухали мене в даний момент,
Заклав міцний непорозуміння фундамент.
Вважаєте мене досить дивною людиною, нехай
Мої слова не зрозумілі для Вас, тоді начхай,
Не слухайте мене, свій час не витрачай,
А я піду далі по життю, як завжди зазвичай.