Ти зваб мене не поглядом - словами,
Щоб я розтанув, як весною сніг.
Ти усміхаєшся,кусаєш лайм губами,
А я уявив твій поцілунок у вісні ...
Ти відповіла – «Мені це ні до чого!!!»,
Що звабився я лиш, на образ в голові своїй!
Я зазирнув в твої зелені очі,
І зрозумів яка насправді ти.
Реалістична, справедлива,
Часом маніпулюєш ти людьми,
Зовні неприступна як фортеця –
Створила незалежність у собі.
Відкрити двері до фортеці –
Не кожному це до наснаги,
Туди потраплять лиш відверті,
Я чекатиму!!! Пусти …
чи провокуючий))) зваблюючий))) (навмисне написав минулий пост, щоб Ви розговорилися)))) поезія - це й техніка виконання задуманого))) і Вам вдалося зацікавити(жінки поруч читали - їх зачіпило)))
ГУША відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00