Залежні від когось, від чогось,чи так
собі ми придумуєм правила й рамки.
То можна,не можна,чи добре чи зле,
такі ось задачки рішаєм щоранку.
А в мене ні рамок, ні правил ,ні моди ,
Я -все що я люблю, я -небо і зорі!
Захочу ,то квіти виростуть в небі ,
І зорі усі позбираю для тебе.
У мене є влада, квіти створити
з нічого,я можу,букетик зробити.
Я пишу, я творю , і все стає рифмами...
Я -все що я люблю, я думаю віршами!