Смерть-Життя
Чи Небеса і Пекло?
Ні-лиш абсолютне небуття!
Утопія одвічного спокою
Альтернатива для убогого життя
Реальність - найміцніша клітка
Страшна безжалісна тюрма
Пітьми обійми-втеча в царство смерті
Це лиш продовження нестерпного буття
Пекельний жах і всі принади Раю
Що все це для безумної душі
Що злоби повна?
Чи є для неї слово-,,щастя''?
Так-це всього лиш пустота-
Солодка мрія про безкінечне,вічне
Без кінця й початку,
Про абсолютне небуття...