Духовний світ людини, думки, свобода
Життя важливість, величний, довгий шлях
Пройде душа з народження, лиш шкода
Не всіх жде рай, жде грішних крах
І ті хто словом будуть чесні
Дотримають в собі законів божих
Життя пройдуть пронісши святі вісті
Не придадуть близьких і рідних та прохожих
Потраплять всі в святі покрови
Душа залишиться в раю на споконвічно
Їх не чекає зло та страх ні муки, ні окови
В думках і спогадах вони завжди живі на вічно
А тих хто не живе правдиво, - беззаконно
Проводить час і бога не шанує
Паплюжить віру, святі закони ігнорує кровно
Всіх цих людей ні що вже не врятує
У них душа змарніла і зів’явша
Бо спокою не знайде після смерті
У пеклі горітиме в стражданнях бо пропаща
А рідним і близьким не принесе благої вісті
Тому давайте будемо в житті примірні
Пройдемо шлях із вірою в душі
Майбутнім поколінням не залишимо думки спірні
Щоб бачили своє майбутнє у святому вірші
Духовний світ людини повинен сильним бути
А віра, стійкою, незламною немов граніт
Тоді життя ми проживемо спокійно і буде чути
В віках безсмертних душ богоголосий слід
14.05.2013 (Яресько Я.М).