Ти просинаєшся в обід
Сама у домі робиш чай
І бігаєш в білизні під звуки радіо
Діджей включає тільки джаз
А рвані джинси в тебе – КЛАС
І хтось мабуть їх мав до нас
Це свідчить дірка на коліні.
І я би зняв із тебе їх
Для нас двох краще є без них
Мені подобаються твої рвані джинси
На спинці крісла, коли ти є без них.
Ти виключно не проти покурити
Тобі завжди хотілося когось любити
А я завжди такий розбитий
Завжди тебе без джинсів хочу
Мабуть через твоє руде волосся
І ямки на щоках.
Все ж таки!, ці рвані джинси, колір шкіри
і ямка на щоці.
Це все так збуджує в тобі
Веселий погляд в далені
Цілує вітер у ночі
Знімає Місяць джинси в сні
Це все захоплює в тобі.
Знов просинаєшся в обід
А рвані джинси в шафі під
Грубим светром, купленим у Секонд-Хенді
У тебе сьогодні класичний стиль
Пряме волосся, манікюр простий
А я завжди такий бухий
Пишу вірші під звуки радіо
Діджей включає тільки джаз
Давай Мала, зупиним час
І мовчки слухатимемо джаз
Який залишився у нас.