Малює ніч у чорному плащі
Кохання тихий острівок
Приємні спогади торкаються душі
І тануть у колодязі думок.
Вічне кохання живе між рядками
Ховаючись серед несказаних слів
І десь душа мандрує сторінками
Розквітлих мріями віршів.
Зриває вітер з неба зірку
Йому киває місяць молодий
Букет кохання зібраний в цю збірку
Дарую любий я тобі.