У щасті хтось живе, радіє,
Один лиш я нікого не люблю,
Живу в своїй безґлуздій мрії -
Таке незрозуміле щось роблю.
ПР: Та час, мов плинний ренесанс,
Сміливо, швидко змінює буття...
І значить, маю все ж я шанс -
Нехай малий, та з вірою в життя.
Для когось карта випадає
З фартової колоди на столі,
Моя ж надія помирає -
Не хоче піддаватися мені.
(08.10.2008.№56)