Я шукав тебе.
І знайшов.
Твоє кохання гріє мене.
Я буду тебе берегти,
Як вовчиця береже своє дитя.
Босими ногами будемо збирати ранкові роси
І дивитись, як просипається сонце.
Танцювати під пташиний спів.
Кружляти під осіннім дощем.
Грати в сніжки зимою.
Лежати серед поля і дивитись за зірками.
Тільки ти грієш моє серце.
Навіть тоді коли тебе немає поряд.