Що ті рокИ – лиш цифри на папері,
Бо ж головне,щоб у душі цвіла весна,
Щоб очі сяяли, тягнулись руки в небо
І в серці музика звучала запальна.
Забудь про те,що вже минуло….
Чуєш,то новий відлік часу настає,
То тепле сонце гріє тобі в душу
Й на обріїі веселка виграє.
І кожен колір,як життя стежина,
Яка у радісне майбутнє поведе,
Ти гарна жінка,ти одна-єдина
Такої іншої твій Ігор не знайде!
Такої мами,годі пошукати
І твої хлопці це збагнули вже давно,
Ти їх навчила жити-не здаватись,
Ти дарувала їм своє тепло.
Радій життю, люби і будь кохана,
У серце смуток не пускай,не хмур чоло,
Щаслива ти бо ще дочка для мами,
Тож хай дарує доля лиш добро!