Ти маєш, від Бога дар безцінний –
Словом володіти.
Бережи його неначе камінь дорогоцінний
І навчись йому радіти.
Даруй людям словом ласку і тепло,
Хай разом з тобою радіють.
Але прошу не перетворюй слово - на зло
Бо крижану, очерствівшу душу – вже не відігріють.