А шлях то дійсно непростий
Все починати із малого
Шукати правду поміж слів
Серед пройдешніх дивних днів
Говорячи про все, робити те
Щоб не розтанули батьків надії
От майже двадцять років думав, що
Та ні, тримаюсь, досі вірного маршруту
Тримає сум, триває день
Тролейбуси, метро як для дітей веселка
Ми тут вбираємо - видихаємо поруч
Зелені пагони пускаємо вись
Кохаємось з весною вище неба
Лиш тіло залишаємо землі