Я не кінцева мета
І не дивно зовсім
Срібні набої провітрюють легені
Знов зіпсувала піджак
Заштовхала під стіл
Залишки стриму і свій колір зелений
Може покинути тінь
Буде світліше дно?
Запорошиться фільтр, відпаде повільно
Ти як промінчик летиш
Трішки лиш сріблено
Вириваєш нормальність з останніх зусиль