В безмежному океані людських відношень
ми невпинно шукаємо то одне, то інше.
Вдивляємось в екран, чекаємо запрошень,
а щось важливе не замічаєм, воно для нас десь "між іншим".
Невід'ємне відчуття щастя і тривоги,
полонить наші душі, обвиває павутинням.
Для нас відкритті не одні дороги,
та ми не обмежені тільки терпінням.
У щоденній боротьбі з навколишнім світом,
ми забуваєм про людські чесноти.
Ми відчуваєм себе під якимось гнітом,
І не бачимо хто сидить навпроти.