Безробітніх людей не існує, бо кожен хоча б трошки, але працював, бо кожен колись... любив. Любив іншу людину, віддавав їй певну частинку себе, робив сюрпризи, тобто - працював. Любов не що інше як робота.
Не мається на увазі любов до батьків, одним словом любов по крові. Ця любов є задоволенням. А мова йде про любов серцем. Воно таке ж важливе як мозок. Мозок запрограмовує любити, а серце - любить.
Хтось, можливо, покинув це заняття, бо зарплатня була низькою (не отримував віддачі, якої очікував, замало було тепла, забагато протягів). Інші можуть міняти її складові (якщо один партнер не приносить світла, то другий залюбки б ним поділився). Деякі співробітники стають директорами, бо цілком і повністю належали своїй роботі, за що й винагороджені. Ще хтось лукавить, бо хоче водночас бути прихищеним і вислуханим та хоче насолоджуватися.
Любов - це узагальнення поняття відчуттів, емоцій, думок, вчинків, яке викликане присутністю людини протилежної статі.
Щоб щось побачити, нам потрібно розплющити очі, щоб в щось повірити, нам треба це усвідомити, щоб робота стала хобі, нам треба просто щиро любити, без користолюбства, без докорів.
Щоб мрії здійснювалися, ми повинні їм набриднути. Нам слід завжди рухатися, неважливо, вперед чи назад, головне - вгору. Щоб мрія "любити та бути улюбленим" стала реальністю, треба не бути лінивим по відношенню до тих, хто посміхається нам лише задля того, щоб посміхнулися ми, щоб помітили, що потрібні комусь, щоб відчули їхню ласку, їхнє добро та їхні наміри.
Любов - робота, бо вимагає писати листи признання, бо змушує робити подарки, бо забирає сни, забирає й з дійсності, бо ми витрачаємо на це свою силу. А вона, натомість, платить лише старанним, віддячує їм у ніжності, поцілунках, довірі.
А інколи любов образившись на людину за якісь лише їй відомі причини- йде і не повертається. Лише інколи присилає свою молодшу сестру Закоханість, яка дуже примхлива і часто із першим доторком, з першим поцілунком тікає, лишаючи по собі лише сум і розпач!
прекрасне дослідження)))
Doll відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
мені сподобалися Ваші слова) особливо про молодшу сестру)