Заплутались думки і серце б'ється у тривозі,
Що коїться у мене в голові?
І дихати й мовчати більш не взмозі,
Мої думки зірвались у мені.
І біль, і радість рознеслись по тілі,
І вже не сила втримати в собі
Твої слова... Змінились мої мрії,
Ти повернув мене в моє життя.
Здалося, що до цього і не жила,
Не пила, не кохала, не хотіла,
Не бачила нічого і не знала,
Не цей світ своїм світом називала.
Не тою я дорогою ходила,
Не того я кохала і любила,
Не тою я була, та більш не буду,
І у собі себе я не забуду.
Та лиш скажи кого тепер мені любити,
Як в цьому світі вчитися без тебе жити?