чому так хочеться летіти
Коли ти знаєш,що немаєш крил
чому так хочеться зомліти
коли ти відчуваєш,що немаєш сил.
Чому так важко в світі жити
коли тривоги на душі
чому так тяжко зрозуміти
що серцю ти не скажеш ні...
Чому постійні муки і печалі
тебе вганяють у глухі кути
чому у тої сторони медалі
немає надпису"вони змогли"
чому немає в світі того,
чого побачить хочеш тільки ти?
Ти зупинись і світ навколо,розкаже,як це
просто...досягти мети!