Дзвінок у душу.
В тебе гості-відчиняй
Ти скажеш : я не впущу
А вони вже на порозі-зустрічай.
Заходить першою розлука,
Ногами човгає по почуттях
За нею йде огодна скука,
А поруч ще й крадеться страх.
А у кутку душі тремтить кохання
Таке сумне чомусь і кволе
В його руках старі бажання,
Що пахнуть ніжністю і морем.
Розлука душить,скука обіймає
А страх так голосно сміється
Кохання важко помирає,
-Хоч серце в грудях б ється.