Сухий подих армагеддону,
Де очі не бачать кордону.
Стежками, де все напам'ять знаєш...
Ти звідти не йдеш, ти тікаєш.
Зусилля для зупинки - це примара,
Ледь-ледь відлуння - спить гітара.
Короткими гудками на вустах...
Це біль, і подих...це твій страх.