Розчарування всіх чекає,
Хто справедливості шукає –
Бо натикаються на мур.
А так воно завжди буває
Де крісло керівне займає –
Пихата БЕЗ., нікчема ДУР.
Вони усюди поміж нами,
Вони маскуються словами
Тому їх важко розпізнать.
Де ця химера процвітає
Там долі щасної немає,
А зла і горя - ціла рать..
Де правлять бал ділки й злодюги,
Та ненажерливі хапуги –
На краще нічого й чекать
А здумається бунтувати –
Забудеш де твої пенати.
Якщо не хочеш плазувать.
Тому бездушність та бездарність,
Безбожність, безвідповідальність.
Звели глухий, високий мур.
Щоб кожен з них безкарно правив,
А дурінь, щоб їх славословив –
Оберігав щоб самодур.
Вічна проблема всіх часів - а в нашій країні це державна політика.... У Вас чудово виходить писати подібні іронічно-гумористичні речі. А написане Вами про поезію і поетів - це ШЕДЕВР!
євген уткін відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибі Вам Мирославе за Ваш відгк, мені приємно читати такі відгуки, а від Вас тимпаче.