Чому так часто люди в душу плюють?
Та хто ж вам право дав таке робить?
Спочатку ніжно поцілуюють,
а потім легкими кроками йдуть.
Чого так часто люди брешуть?
Та ж нащо так робить?
У очі щось хороше"чешуть",
а поза очі лиш пи...дить.
Чого таке життя на цьому світі?
Та взагалі навіщо жити?
Коли навколо лиш здурити,
збрехати,зрадити,й забити.
А ми ж самі у всьому винуваті
хех,чому висновок такий?
Бо ми черствими душами багаті,
а не людськими чесностями дій...